Ons Team

Tim Falke

Kaderhuisarts Bewegingsapparaat

Sinds 2009 ben ik huisarts en heb ik een eigen praktijk in IJmuiden.

Voorafgaand aan de huisartsenopleiding heb ik de opleiding tot arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde afgerond.

Als huisarts ben je generalist en dat is ook precies wat ik wil zijn; een arts met veel kennis van zaken over de volle breedte van mijn vakgebied.

Daarnaast heb ik ook speciale aandachtsgebieden, zoals het bewegingsapparaat, waarbij ik door de jaren heen steeds meer kennis en kunde hierin heb opgebouwd.

Om mijzelf hierin verder te ontwikkelen, ben ik in 2017 begonnen met de NHG Kaderopleiding Bewegingsapparaat. Sinds 2019 ben ik gediplomeerd kaderhuisarts.

Als kaderhuisarts houd ik een beweegspreekuur op locatie. Bedoeld voor alle acute en chronische klachten van het bewegingsapparaat. Na intake en onderzoek wordt er zo mogelijk een diagnose gesteld, of bijgesteld. Samen met de patiënt bekijk ik wat het beste vervolgbeleid of behandelplan is.  Dit spreekuur doe ik op maandagen. Op de andere dagen ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk.

Met welke klachten kunt u bij Tim terecht?

  • Van acute (sport)letsels tot chronische pijnklachten van zowel schouder als knie
  • Klachten van pols, heup en rug in overleg
  • Het beweegspreekuur is zowel direct toegankelijk, als via verwijzing van de eigen huisarts

Staat uw klacht er niet tussen en wilt u weten of u door Tim behandeld kunt worden, neem dan contact op met IBC Amstelland: 085 048 4161.