Ons Team

Astrid Versantvoort 

Coach, arts, ACT therapeut

Gedurende 10 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als gynaecoloog in ziekenhuis Bernhoven in Uden. Binnen de gynaecologie zag ik vaak mensen die worstelden met moeilijke thema’s zoals bijvoorbeeld een onvervulde kinderwens, gecompliceerde zwangerschappen of andere thema’s die van invloed konden zijn op iemands leven. Het begeleiden van deze patiënten heb ik altijd zeer waardevol gevonden.
Door langdurige schouderproblemen heeft mijn carrière een andere wending genomen. In 2017 ben ik gestopt als gynaecoloog en me gaan toeleggen op het coachen van mensen om op die manier toch mensen te begeleiden die worstelen met verschillende problemen. Daarin heb ik een nieuwe passie mogen ontdekken. Ik heb een (NOBCO geaccrediteerde) coachopleiding gevolgd en heb recent een opleiding tot ACT-therapeut afgerond. Daarnaast heb ik een groot aantal (voor mijn behandeling belangrijke) modules afgerond van de studie psychologie aan de universiteit.
Binnen het team van IBC Brabant wil ik graag bijdragen aan de begeleiding van mensen met (chronische) schouderklachten. Pijn en schouderklachten hebben vaak een grote impact op iemands leven. Het omgaan met deze klachten en zorgen dat er genoeg energie overblijft om die dingen te kunnen doen die het leven voor jou waardevol maken kan een hele uitdaging zijn. Bij die uitdaging wil ik je heel graag helpen.

U kunt bij Astrid terecht indien:

  • U ondersteuning wilt bij de behandeling in ons Schoudercentrum
  • Uw leven beheerst wordt door uw schouderklachten
  • U weinig energie en ruimte over hebt voor de dingen die echt belangrijk voor u zijn
  • U het moeilijk vindt om goed om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens
  • U het moeilijk vindt om goed om te gaan met tegenslagen
  • U het moeilijk vindt om om te gaan met de klachten die u heeft

Staat uw klacht er niet tussen en wilt u weten of u door Astrid behandeld kunt worden, neem dan contact op met IBC Brabant: 085 048 4161

IBC-Personal-training