Reviews

Waarom uw mening zo belangrijk voor ons is

Waarom uw mening zo belangrijk voor ons is? Idealistische ideeën zijn mooi om te hebben en dit drijft ons om te komen tot goede zorg. Echter werkt het pas als u tevreden bent. Daarom is uw mening voor ons zeer belangrijk, zodat wij van u kunnen leren om telkens betere zorg te kunnen leveren. Hieronder kunt u uw mening geven.

Echt een life changer voor mij! Ik ben hier elke keer heel blij vandaag gekomen. Blij met de voortgang en het snappen hoe mijn lijf werkt en wat het moet doen om het goed te laten functioneren (dankzij de mooie vergelijkingen van Karin).

 

Linda

Ik kan iedereen met schouderproblematiek aanraden om hierheen te gaan. Ze nemen de tijd voor je en kijken nauwkeurig naar wat er aan de hand is. Beter dan alle reguliere fysio’s waar ik ben geweest.

Echt vakmanschap, heldere uitleg over hoe alles werkt en persoonlijke begeleiding.

H. de Boer

Karin heeft kennis van zaken, ze weet wat de doet. Door haar doorzettingsvermogen, geduld en duidelijke uitleg is revalideren een stuk makkelijker vol te houden en kom je verder.

Zij gaat net dat stapje verder in de zorg die ze levert. Bij haar ben je in goede handen!

H. van Eijl

Na jarenlang aanhoudende schouderklachten, vele fysio’s, scans en specialisten terecht gekomen bij IBC Amstelland.

Karin is zeer kundig en weet precies aan te wijzen waar de klacht vandaan komt, waar ik bij andere fysio’s soms het gevoel kreeg dat er meer aan symptoombestrijding werd gedaan.

Ook is Karin altijd eerlijk geweest over wat ik kon verwachten van het herstel van mijn schouder. Wat mij betreft een echte kei in haar vak.

 

D. J. Vierwind

Na een lange tijd met een hardnekkige schouderblessure te hebben gelopen en vele therapeuten te hebben gezien ben ik bij het IBC Amstelland goed geholpen.

In slechts een aantal behandelingen ondersteund met een op maat gemaakt revalidatieprogramma ben ik volledig van mijn schouderblessure hersteld. Ontzettend blij met het resultaat!

 

R. Stam

Zeer deskundig en prettig geholpen door Karin Hekman, de praktijk heeft uitgebreide diagnose- en behandelopties, is makkelijk bereikbaar en fris/ruim.

En natuurlijk het belangrijkste; mijn klachten zijn in een paar weken al duidelijk verbeterd! Ik kan iedereen met schouderklachten IBC Amstelland van harte aanbevelen.

C. Franken

Goed geholpen bij tennis gerelateerde schouderklachten. Dank Femke. 

E. de Groot

The team at IBC Amstelland is incredibly knowledgeable, professional and caring (I worked with Femke and she was great).

The level of care they provided was top level and it made total difference in my recovery. The team was instrumental in helping me achieving close to 100% of shoulder movement after three dislocations and one surgery.

The facilities are great, the group exercises are fun and still with very personal attention, and the programs are constantly adjusted to suit your own speed and abilities. They have great skills and are able to communicate clearly about what is happening or why.

I absolutely recommend them.

B. Oliveira

Absoluut de beste fysio ervaring die ik ooit heb gehad. Karin is zeer precies, doelgericht en toegewijd in haarwerk. Ze neemt je echt mee in de ‘hoe en waarom’ van de behandeling. Deze heldere aanpak werkte erg goed voor mij.

Door te worden meegenomen in hoe je lichaam werkt pak je veel makkelijker de oefeningen op en zie je snel resultaat. Na een traject bij Karin ben je zelf je eigen schouder specialist :).

Na mijn verhuizing heeft Karin mij geholpen aan een goede specialist voor aan nazorgtraject in mijn nieuwe woonplaats. Kortom raad deze plek van harte aan!!

P. ter Hoeven

Echt een aanrader, ze hebben super expertise op schouders.

Oefeningen aangepast op zowel mijn blessure als wat ik thuis kon doen, later ook gericht op bepaalde yoga-oefeningen die ik weer wilde oefenen.

Naast fysio sessies ook leuke yoga les met focus op juiste houding en schouders.

M. Baghuis

Na maanden lang met een pijnlijke schouder met bewegings beperking rondgelopen te hebben , ben ik ( 65 jaar) via huisarts , röntgeloog en orthopeed bij Karin Hekman schouderspecialist van ibcamstelland terecht gekomen.

Was een beetje moedeloos geworden , maar zij heeft mij ,met haar expertise , in 8 sessies en doelgerichte oefeningen weer mijn pijnlose beweeglijkheid teruggegeven.

Goed dat er dit soort expertise centra
zijn !

 

 

A. Nühn