Vestiging

Schouder Centrum
IBC Amstelland

Veteranenlaan 1
1183 DL Amstelveen
085 048 4161

Routebeschrijving – IBC Amstelland

Openbaar vervoer

Metrolijn 51 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, de eerste straat links is de Veteranenlaan. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Tramlijn 5 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in , de eerste straat links is de Veteranenlaan. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

 

Met de Auto

Vanuit Den Haag/Schiphol/ Haarlem (A4)

Volg op het knooppunt Badhoevedorp de A9 (richting Amstelveen/Utrecht). Neem op de A9 afslag Amstelveen (afrit 5), Houd links aan bij de splitsing, volg de borden voor s108/Stadshart en voeg in op de Keizer Karelweg/de s108. Volg de Keizer Karelweg, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, sla dan rechtsaf naar Laan Walcheren. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Rembrandtweg, volg deze weg tot u bij stoplichten komt. Ga daar rechtdoor de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanuit Utrecht/Amersfoort (A2)

Volg op het knooppunt Holendrecht de A9 (richting Amstelveen/Schiphol/Haarlem). Neem afslag 4-Ouderkerk a/d Amstel richting Ouderkerk a/d Amstel/Amstelveen-Oost. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Burgemeester Boersweg/de N522. Volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de Oranjebaan/de s109. Volg deze weg, ga dan rechtsaf om in te voegen op de Beneluxbaan/ de s109. Bij afslag Kronenburg , rechtsaf de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag. Ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanaf de A10 (vanuit richting Zaandam)

Neem afslag s 108 Buitenveldert , ga bij de stoplichten linksaf de Amstelveenseweg op. Deze weg volgen, na de stoplichten bij het kruispunt naar de Bosbaan, kunt u linksaf De Cuserstraat in. Aan het eind van deze weg bij het stoplicht naar rechts de Beneluxbaan op. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u linksaf, richting Kronenburg , de Saskia Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanaf de A10 (vanuit richting Amersfoort)

Neem de afrit s109 richting Buitenveldert/RAI/Rivierenbuurt. Sla linksaf naar de Europaboulevard richting Buitenveldert. Volg de Europaboulevard tot het einde, neem op de rotonde de eerste afslag naar de Van Boshuizenstraat. Aan het eind van deze straat bij de stoplichten naar links de Beneluxbaan op. Deze weg volgen, bij de tweede stoplichten gaat u linksaf richting Kronenburg, de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Openingstijden

Ons centrum is geopend op:

Bewerken
Maandag 8.00 – 18.00 uur
Dinsdag 8.00 – 18.00 uur
Woensdag 8.00 – 18.00 uur
Donderdag 8.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8.00 – 18.00 uur

Telefonische afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste mailen via het contactformulier hiernaast, of bellen op onderstaande tijden:

Maandag9.00 - 17.00 uur
Dinsdag9.00 - 17.00 uur
Woensdag9.00 - 13.00 uur
Donderdag9.00 - 15.00 uur
Vrijdag9.00 - 15.00 uur

Parkeren

U parkeert tegen lokaal tarief op het parkeerterrein rond het pand.

IBC Amstelland, Veteranenlaan 1, 1183 DL Amstelveen