Werken bij

Openstaande vacatures

IBC is een behandelcentrum waar interdisciplinaire samenwerking het fundament is voor de revalidatie en behandeling van schouder, elleboog, rug en traumatologie patiënten. Er is sprake van 1e en 2e lijn verwijzingen bij veelal complexe zorgvragen voor zowel orthopedische als neurologische revalidatie. 

Bij ons werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, psychologie en ergotherapie. Naast alle behandeldisciplines wordt er yoga, tai chi en training in groepsverband aangeboden.

IBC Amstelland is een dynamisch centrum met veel ruimte voor ontwikkeling. Educatie wordt als zeer belangrijk gezien en voorlichtingsbijeenkomsten worden frequent georganiseerd voor collega fysiotherapeuten, huisartsen en specialisten.

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken op een van onze locaties? Kom dan eens kennismaken. 

 

IBC Brabant:

Openstaande vacatures:

  • Algemeen of gespecialiseerd fysiotherapeut met specifieke affiniteit voor schouder onderzoek- en revalidatie. 
  • Masseur.

Schoudercentrum IBC Brabant is een locatie van IBC waar diverse disciplines gericht op schouderzorg actief zijn.
Heb jij interesse om binnen een multidisciplinair team diagnostisch en therapeutisch werkzaam te zijn, te participeren in de ontwikkeling van een groeiend 1e-, 1,5- en 2e lijn centrum en veel te leren binnen de schouderzorg? Kom dan een keer met ons praten.

Stuur een mail naar info@schoudercentrumibc.nl of bel ons via 085-0484161

IBC Amstelland:

Open sollicitatie:

  • Fysiotherapeut (sport/manueel therapeut)

Ben jij een fysiotherapeut (sport/manueel) die grote affiniteit heeft met het behandelen van mensen met schouderklachten? 

Lijkt het je leuk om in de schouderdiagnostiek- en revalidatie te duiken in een interdisciplinair team en kennis en vaardigheden met ons uit te wisselen en te ontwikkelen?

 

Neem dan contact op via info@schoudercentrumibc.nl, benader een van onze collega’s of bel ons via 085-0484161.