Werken bij

Openstaande vacatures

IBC is een behandelcentrum waar interdisciplinaire samenwerking het fundament is voor de revalidatie en behandeling van schouder, rug en traumatologie patiënten. Er is sprake van 1e en 2e lijn verwijzingen bij veelal complexe zorgvragen voor zowel orthopedische als neurologische revalidatie. IBC is tevens een Zelfstandig Behandel Centrum waarbinnen de medisch specialistische revalidatiezorg in ontwikkeling is.

Bij ons werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, psychologie en ergotherapie. Naast alle behandeldisciplines wordt er critical alignment yoga aangeboden.

IBC Amstelland is een dynamisch centrum met veel ruimte voor ontwikkeling. Educatie wordt als zeer belangrijk gezien en voorlichtingsbijeenkomsten worden frequent georganiseerd voor collega fysiotherapeuten, huisartsen en specialisten.

Schoudercentrum IBC Brabant is de recent geopende IBC locatie (per 1 maart 2022) te Schaijk, Brabant.

 

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken op een van onze locaties? 

 

IBC Brabant:

Openstaande vacatures:

  • Algemeen of gespecialiseerd fysiotherapeut met specifieke affiniteit voor schouder onderzoek- en revalidatie
  • Yoga docent
  • Masseur

Schoudercentrum IBC Brabant is een nieuwe locatie van IBC waar diverse disciplines gericht op schouderzorg actief zijn.
Heb jij interesse om binnen een multidisciplinair team diagnostisch en therapeutisch werkzaam te zijn, te participeren in de ontwikkeling van een groeiend 1e-, 1,5- en 2e lijn centrum en veel te leren binnen de schouderzorg? Kom dan een keer met ons praten.

Stuur een mail naar info@schoudercentrumibc.nl of bel ons via 085-0484161

IBC Amstelland:

Openstaande vacatures:

  • Zwangerschapswaarneming fysiotherapeut (sport/manueel)

Ben jij een fysiotherapeut (sport/manueel) die grote affiniteit heeft met het behandelen van mensen met schouderklachten? Vanwege een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een collega die ons tijdelijk kan komen versterken bij Schoudercentrum IBC locatie Amstelveen!

Het gaat om een periode vanaf januari 2024 , voor in ieder geval 1 a 2 dagen in de week (in overleg) gedurende +/-4 maanden.

Lijkt het je leuk om een tijdje volop in de schouderdiagnostiek- en revalidatie te duiken in een interdisciplinair team en kennis en vaardigheden met ons uit te wisselen en ook te ontwikkelen? Neem dan contact op via info@schoudercentrumibc.nl, benader een van onze collega’s of bel ons via 085-0484161.