Contact

Schouder Centrum
IBC Amstelland

Veteranenlaan 1
1183 DL Amstelveen
085 048 4161

 

Schouder Centrum
IBC Brabant

Pastoor van Winkelstraat 7
5374BG Schaijk
085 048 4161

Informatie opvragen?

Wilt u meer informatie over een van onze disciplines of heeft u een andere vraag? Vul even het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Met welke locatie wilt u in contact komen?

Ik wil graag meer informatie over:

6 + 1 =

Openingstijden

Ons centrum is geopend op:

Bewerken
Maandag 8.00 – 18.00 uur
Dinsdag 8.00 – 18.00 uur
Woensdag 8.00 – 18.00 uur
Donderdag 8.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8.00 – 18.00 uur

Telefonische afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste mailen via het contactformulier hiernaast, of bellen op onderstaande tijden:

Maandag9.00 - 17.00 uur
Dinsdag9.00 - 17.00 uur
Woensdag9.00 - 13.00 uur
Donderdag9.00 - 15.00 uur
Vrijdag9.00 - 15.00 uur

Privé parkeren

Bij beide locaties bevindt zich een terrein waar bezoekers van IBC gratis kunnen parkeren.

Routebeschrijving – IBC Amstelland

Openbaar vervoer

Let op! Er vinden momenteel werkzaamheden plaats op de Beneluxbaan. De metrohalte Kronenburg is tijdelijk opgeheven. U kunt uitstappen bij halte Biesbos.

Metrolijn 51 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in , de eerste straat links is de Veteranenlaan. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek. Tramlijn 5 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in , de eerste straat links is de Veteranenlaan. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

 

Met de Auto

Vanuit Den Haag/Schiphol/ Haarlem (A4)

Volg op het knooppunt Badhoevedorp de A9 (richting Amstelveen/Utrecht). Neem op de A9 afslag Amstelveen (afrit 5), Houd links aan bij de splitsing, volg de borden voor s108/Stadshart en voeg in op de Keizer Karelweg/de s108. Volg de Keizer Karelweg, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, sla dan rechtsaf naar Laan Walcheren. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Rembrandtweg, volg deze weg tot u bij stoplichten komt. Ga daar rechtdoor de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanuit Utrecht/Amersfoort (A2)

Volg op het knooppunt Holendrecht de A9 (richting Amstelveen/Schiphol/Haarlem). Neem afslag 4-Ouderkerk a/d Amstel richting Ouderkerk a/d Amstel/Amstelveen-Oost. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Burgemeester Boersweg/de N522. Volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de Oranjebaan/de s109. Volg deze weg, ga dan rechtsaf om in te voegen op de Beneluxbaan/ de s109. Bij afslag Kronenburg , rechtsaf de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag. Ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanaf de A10 (vanuit richting Zaandam)

Neem afslag s 108 Buitenveldert , ga bij de stoplichten linksaf de Amstelveenseweg op. Deze weg volgen, na de stoplichten bij het kruispunt naar de Bosbaan, kunt u linksaf De Cuserstraat in. Aan het eind van deze weg bij het stoplicht naar rechts de Beneluxbaan op. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u linksaf, richting Kronenburg , de Saskia Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanaf de A10 (vanuit richting Amersfoort)

Neem de afrit s109 richting Buitenveldert/RAI/Rivierenbuurt. Sla linksaf naar de Europaboulevard richting Buitenveldert. Volg de Europaboulevard tot het einde, neem op de rotonde de eerste afslag naar de Van Boshuizenstraat. Aan het eind van deze straat bij de stoplichten naar links de Beneluxbaan op. Deze weg volgen, bij de tweede stoplichten gaat u linksaf richting Kronenburg, de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

IBC Amstelland, Veteranenlaan 1, 1183 DL Amstelveen

Routebeschrijving – IBC Brabant

Openbaar vervoer

Vanuit Station ’s Hertogenbosch (40-50 min)

Neem de intercity richting Zwolle en stap uit op station Oss (11 min)

Opties vanaf station Oss

Arriva buurtbus 294 richting Ravenstein station (22 min).
Stap uit bij halte Netjeshof in Schaijk, vandaar is het 3 min lopen.
Loop via het Netjeshof (straat) naar de Runstraat, ga links in de Runstraat.
Sla na 70 meter links de Pastoor van Winkelstraat in. U vindt ons na 90 meter aan de linkerkant

Arriva bus 96 richting Grave (23 min)
Stap uit bij halte Europaplein (2 min lopen)
Loop via het Europaplein richting Kapelanieplein. Sla na 100 meter linksaf naar Pastoor van Winkelstraat. U vindt ons aan de rechterkant.

Opties vanaf station Nijmegen (47min)

Neem de sprinter naar Dordrecht stap uit op station Ravenstein (17 min)
Arriva buurtbus 294 richting Oss station (22 min).
Stap uit bij halte Netjeshof in Schaijk (3 min lopen).
Loop via het Netjeshof (straat) naar de runstraat, ga links in de Runstraat.
Sla na 70 meter links de Pastoor van Winkelstraat in.
U vindt ons na 90 meter aan de linkerkant

Alternatief  vanaf station Nijmegen (50 min)
Neem bus 99 richting Uden Busstation,
stap uit bij halte Busstation Grave (26 min)
Neem daar Arriva bus 96 Oss via Schaijk. Stap uit bij halte Europaplein (14 min).
Vandaar is het 2 min lopen; Loop via het Europaplein richting Kapelanieplein.
Sla na 100 meter linksaf naar Pastoor van Winkelstraat.
U vindt ons aan de rechterkant.

Met de Auto


Vanuit ‘s Hertogenbosch (A59)

Neem afslag 53 Oss Oost richting de N324. Neem na 500 meter op de rotonde de 2e afslag naar de N324. Deze weg volgen voor 2,1 km. Neem op volgende rotonde de 2e afslag (rechtdoor) naar de Rijksweg (N324). Sla na 2,5 km bij de stoplichten linksaf naar de Schutsboomstraat. Deze weg volgen en na ongeveer 1 km slaat u rechtsaf naar de Pastoor van Winkelstraat. U vindt ons na ongeveer 500 meter aan de linkerkant op nr 7.

Vanuit Eindhoven (A50)

Vanaf de A50, houdt rechts aan bij het knooppunt 16 Paalgraven-Oss en volg de bordenN324/N329 richting Oss/Schaijk/Grave/A59. Sla rechtsaf naar de N324. Neem op volgende rotonde de 2e afslag (rechtdoor) naar de Rijksweg (N324). Sla na 2,5 km bij de stoplichten linksaf naar de Schutsboomstraat. Deze weg volgen en na ongeveer 1 km slaat U rechtsaf naar de Pastoor van Winkelstraat. U vindt ons na ongeveer 500 meter aan de linkerkant op nr 7.

Vanuit Nijmegen (A73) 

Neem op de A73 de afslag 1a-Wijchen richting de Wijchenseweg (N326). Houdt bij de splitsing links aan en volg de borden voor de N326/Wijchen. Sla na 40 meter linksaf naar de Wijchenseweg/N326. Rijdt door naar het Palkerplein en neem daar de 2e afslag (rechtdoor) naar de A326 richting Wijchen/Grave/’s Hertogenbosch. Na 5,6 km, bij knooppunt Bankhoef neemt U de afslag A50 links richting ’s Hertogenbosch/Eindhoven. Vervolg deze en ga er af bij afslag 17-Ravesteijn Dorpenweg/N277 richting Ravestein/Herpen/Schaijk.  Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Bij de volgende rotonde neemt U de eerste afslag naar de Haagstraat. Deze gaat na 1,7 km over in de Pastoor van Winkelstraat. U vindt ons aan de rechterkant op nr 7.

Vanuit Oss N329/ Graafsebaan

Sla linksaf op de N324. Neem op de rotonde de 2e afslag (rechtdoor) de afslag naar de Rijksweg/N324. Sla na 2,5 km bij de stoplichten linksaf naar de Schutsboomstraat. Deze weg volgen en na ongeveer 1 km slaat U rechtsaf naar de Pastoor van Winkelstraat. U vindt ons na ongeveer 500 meter aan de linkerkant op nr 7.

.

IBC Brabant - Pastoor van Winkelstraat 7 5374BG Schaijk